Визначились призери відбіркового етапу фестивалю «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви»

Сьогодні відбувся відбірковий етап щорічного обласного фестивалю виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви», в якому взяли участь активні читачі Надеждівської сільської бібліотеки Клейбатенко Катерина, Насонова Віолетта, Пилипенко Діана, Жигаліна Ірина, Фадеєва Анастасія та Розливнянської сільської бібліотеки Понамаренко Таісія, Дахно Дар’я, Бедрань Русаліна, Ластовська Вікторія та  Набойщикова Ірина.

Призерами стали в категорії «читці» ІІІ місце посіли Жигаліна Ірина (керівник Андрійчук Лілія) та Фадеєва Анастасія (керівник Вашина Тетяна); в категорії «художники» ІІ місце у Клейбатенко Катерини; в категорії «вокалісти» ІІІ місце у Насонової Віолетти (керівник Вашина Тетяна); в категорії «автори віршів» ІІ місце посіла Набойщикова Ірина (керівник Кошолап Світлана).

Вітаємо призерів та дякуємо за творчість.

Ліна Костенко є видатною сучасною українською поетесою, своїм життям і творчістю вона засвідчує несхитну мужність, палку любов до України. Вона — одна з тих митців, хто не втратив людської гідності в часи переслідувань, не йшов на компроміс з владою, бо свою позицію поетеса завжди виражала прямо і відкрито: «…не боюсь донощика в трактирі, бо все кажу у вічі королю».

Інші новини