«Міс Весна 2020»: у Білозерці жінок привітали зі святом

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день. Напередодні 8-го березня у Білозерці відбувся святковий концерт. У районному будинку культури для жінок влаштували неперевершене свято. Програма концерту була динамічною та вишуканою.

Головним цвяхом програми був конкурс «Міс Весна 2020». П’ять чарівних дівчат змагались у чотирьох етапах конкурсу. Анна Гриценко, Наталя Щербина, Олена Кузьмінова, Юлія Сікоза та Анжеліка Демура підготували номери на різний смак: тут були і танці, і вокал, і креативні представлення учасниць.

Журі було не легко визначити переможницю. У підсумку кожна з дівчат отримала перемогу в одній із номінацій, а звання «Міс Весна 2020» здобула Анжеліка Демура. Всі учасниці конкурсу отримали цінні подарунки від спонсорів. Білозерська селищна рада дякує спонсорам свята: салону краси “Німфа”, ФОП Василевська, та банку «Південний».

Конкурс чергувався з виступами артистів. З музичним подарунком, зі сцени, прекрасну половину людства привітав учасник програми Х-Фактор, актор та телеведучий Денис Морозенко. Гурт «COVERTOWN» Білозерського РБК виконав чутливий джазовий номер. Хореографічні колективи «Фієста», «EnerGO» та «Азарт» вразили глядачів запальними танцями.

Золоті голоси Білозерки Сергій Свирида та Антон Нікіфоров ніжними піснями змусили зал аплодувати стоячи.

До теплих слів привітань приєднався секретар селищної ради Євген Шепель та голова райдержадміністрації Андрій Неделько. Євген Шепель побажав жінкам радості, любові, міцного здоров’я та наголосив, що саме завдяки жінкам чоловіки отримують заряд енергії на майбутні звершення. Окрім цього очільники району та громади нагородили представниць прекрасного роду почесними грамотами та подарували квіти із солодощами.

Виходячи із зали на обличчях жінок панувала посмішка та гарний настрій. Можна із впевненістю сказати, що концерт вдався.

Грамотами селищної ради нагороджені:

  • Подтикан Валентина Миколаївна
  • Колісніченко  Любов Михайлівна
  • Мельничук Ольга Миколаївна
  • Майорова Валентина В’ячеславівна

Інші новини