До Надеждівки завітав футболіст національної збірної України Олександр Караваєв

Найцікавішим фактом восьмого туру став візит до Надеждівки одного з найкращих захисників України, гравця основного складу національної збірної України – Олександра Караваєва. Олександр приїхав підтримати свого старшого брата Романа, який захищає кольори Колосу. Надеждівці не підкачали й обіграли микільців 4:2, а Олександр в свою чергу нікому не відмовив у фотосесії чи автографі.

Другою новиною було повернення великого футболу до Олександрівки. Велетенське “Дніпро” на честь поваги до місцевих гравців, що виступають за цей клуб, провели гру з “Атлантикою” на місцевому стадіоні. Велика армія вболівальників засумувала за футболом, тому пристрастно підтримувала своїх улюбленців протягом матчу, які віддячили перемогою 4:1, а після гри, на всіх вболівальників і гравців, очікувала смачна рибацька юшка. Приголомшене ганебною поразкою у Станіславі “Гроно”, відірвалося вдома на “Кометі” 8:0, але й надпотужна “Бригантина” рознесла свого чергового суперника “Цареводар” 5:0. Музиківці познущались над токарівцівцями 7:1. Білозерська “Іскра” знову розчарувала своїх вболівальників розійшовшись миром 1:1 з аутсайдером чемпіонату киселівськіим “Промінем”, пропустивши вже у доданий арбітром час.

23 червня у 9 турі зійдуться: “Дніпро Т” – “Іскра”, “Атлантика” – “Зеніт”, “Темп” – “Дніпро В”, “Бригантина” – “Колос”, “Комета” – “Цареводар”, “Динамо” – “Гроно”. Початок матчів, о 18-00.

Андрій ПИЛИПЧЕНКО, секретар БФЛ

Інші новини